Metsäkädet luontoseikkailut Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Erä- ja käsityöretkiä Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa


Miten ne kiehiset tehtiinkään? Voiko makrameeta todella tehdä myös luonnossa? Entä mikä on paracourd ranneke ja miten sellainen tehdään?


Metsäkädet vastaa näihin ja moniin muihin eräilyyn ja luontokäsitöiden tekoon liittyviin kysymyksiin opastetuilla luontoretkillään. 

 

 Ota kaverisi mukaan ja tulkaa yhdessä harjoittelemaan uusia taitoja samalla luonnosta nauttien!
Käsityöretket

Oletko koskaan halunnut oppia korujen tai makrameetöiden tekemistä? Entä jos sen voisi yhdistää metsässä rauhoittumiseen?


Tutustu jatkuvasti päivittyvään retkitarjontaan ja varaa uniikki käsityöretki alta!
Eräretket

Metsäkädet retkillä harjoitellaan retkeilyn perustaitoja upeissa maisemissa, luonnosta nauttien ja kannustavalla meiningillä.


Tutustu jatkuvasti päivittyvään retkitarjontaan ja varaa eräretkesi alta!Hei, olen Hanne ja Metsäkädet yrittäjä. Olen koulutukseltani eräopas ja sosionomi. Intohimonani ovat erilaiset käsityöt sekä ulkona liikkuminen. Lue yrityksestäni ja taustastani alta lisää.

Ajankohtaista

Suunnitteletko kesälle polttareita? Haluaisitko jotain uniikkia ja erilaista ohjelmaa, josta jää mukava muisto kaikille osallistujille?

Metsäkädet järjestää myös räätälöityjä polttariohjelmia, joissa pääset opettelemaan esimerkiksi makrameeta, kehyskudontaa tai korujen valmistusta luonnossa. Huonolla säällä ohjelma on siirrettävissä myös sisätiloihin. Ota yhteyttä info@metsakadet.fi niin räätälöidään teille sopiva ohjelma!


ps. Ohjelmia räätälöidään myös työyhteisöille kokousohjelmiksi tai vaikka Tyky-päivän ohjelmaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota Yhteyttä