Metsäkädet luontoseikkailut Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Mikä on Metsäkädet?

Metsäkädet järjestää opastettuja erä-ja käsityöretkiä yksityisille, yrityksille ja yhdistyksille Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa.


Metsäkädet syntyi halusta tuoda kotikonnuilleni uusia ja erilaisia luontoelämyksiä niin kotimaisille kuin myös kansainvälisille asiakkaille.


Toiveeni on saada sinut solmimaan erä- ja makrameesolmuja, mutta myös solmimaan tiukempi yhteys luontoon, itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Ehkä löydät retkiltäni uuden tavan harrastaa käsitöitä tai opit uusia erätaitoja, joiden rohkaisemana uskallat tehdä omia uudenlaisia retkiä luontoon.


Tervetuloa seuraaman Metsäkädet seikkailuja Instagramissa ja Facebookissa!


Instagram: metsakadet_natureadventures

Facebook: metsakadet natureadventures.

Metsäkädet yrittäjä


Moikka! Olen Hanne ja olen Metsäkädet yrityksen perustaja ja yrittäjä. Koulutukseltani olen eräopas ja sosionomi, ja sydämeni sykkii intohimoisesti käsitöille.


Käsillä tekeminen on minulle enemmän kuin harrastus – se on tapa rauhoittua, keskittyä ja tyhjentää mieli arjen kiireistä. Olipa kyse sitten makrameesolmujen solmimisesta, paracourd rannekkeen tekemisestä, kiehisten vuolemista tai vaikkapa lumihätämajoitteen rakentamisesta. Teen myös omat makuupussilakanani, puhelimen suojapussini,lumikammitikut,telttakiilat ja monet muut retkeilyvarusteet itse käsin. Kädentaidoista on todellakin hyötyä retkeilyssä!


Taustaltani löytyy pitkä työkokemus sosiaalialalta, missä olen toiminut monenlaisten ihmisten parissa ja erilaisissa ohjaajan rooleissa. Olen ohjannut urani aikana myös erilaisia ryhmiä käsitöiden teossa. Muutama vuosi sitten päätin kuitenkin seurata pitkäaikaista unelmaani ja kouluttauduin eräoppaaksi.

Tämän jälkeen polkuni vei Pohjois- Suomeen eräoppaan töihin, mutta lopulta sydämeni veti minut takaisin lähelle kotiseutujani.


Arkeani täydentää yrittäjän työn lisäksi puoliso, kissavanhus sekä harrastukset. Käsitöiden lisäksi harrastan uintia niin kesällä kuin myös talvella, kerään hiihtokilometrejä, etsin uusia retkeilykohteita ja syön paljon herkkuja nuotion äärellä.Koulutukset:

● ERÄ- JA LUONTO-OPAS

● SOSIONOMI AMK

● ENSIAPUKURSSI EA2

● MATKAILUALAN TURVALLISUUSPASSI MATUPA

● HYGIENIAPASSI

● KOSKENLASKUVENEEN KULJETTAJAN TUTKINTO

● WHITEWATER RESCUE TECHNICIAN        PROFESSIONAL
Arvot ja toimintatavat

Arvot

● vastuullinen ja kestävä matkailu

● paikallisuus toiminnassa, eväissä, yhteistyössä ja kulttuurissa

● aitous omassa tekemisessä

● kunnioitus luontoa ja ihmisiä kohtaan


Toimintatavat:

● joustavuus sekä retkien räätälöiminen toiveiden ja tarpeiden mukaan

● turvallisuus retkillä