Metsäkädet luontoseikkailut Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

RETKET

Käsityöretket

Käsityöretket

Makrameeretkillä ja makrakudontaretkillä opetellaan makrameen tekemisen alkeita. Retkillä tehdään pieni seinävaate makrameesolmuilla ja/tai makrakudonnantekniikoilla, sekä nautitaan upeasta metsä- ja järviluonnosta. Retket sopivat makrameeharrastusta aloitteleville, jotka toivovat selkeitä ohjeita perussolmujen tai makrakudonnan tekemiseen. Retket sopivat myös heille, jotka osaavat jo näitä perustaitoja, mutta haluavat kerrata taitojaan sekä saada uutta inspiraatiota tuleviin makrameetöihinsä. Retkellä opitaan myös, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon, kun käsityöharrastus siirretään sisätiloista luontoon.


Koruretkillä pääset opettelemaan korujen kokoamista ja omien mallien suunnittelua huikeissa maisemissa. Koruihin saat inspiraation ympäröivästä luonnosta ja pääset luomaan uutta hyvässä ja samanhenkisessä porukassa!


Käsityöretkien keskeinen ajatus on pysähtyä luonnon ääreen ja nauttia käsitöiden tekemisestä yhdessä. Kokemukseni mukaan luonnossa käsitöiden tekeminen rauhoittaa, rentouttaa ja samalla arjen huolet häviävät mielestä hyvin tehokkaasti!


Varaa kesän käsityöretkesi alta!

Nurmes, Pohjois-Karjala

Kajaani, Kainuu

Huom! Retket varataan Äksyt ämmät matkanjärjestäjän verkkosivujen kautta, mihin pääset tuotekuvaa klikkaamalla.

Eräretket


Lumikenkäretket Talvi

Lumikenkäily on parhaimmillaan vapauden tunnetta, aitoa riemua ja oman sisäisen lapsen löytämistä! Kun kävelee umpihangessa voi unohtaa arjen kiireet, unohtaa suorittamisen ja olla vain läsnä puhtaan valkean lumen ympäröimänä. Metsäkädet retket sopivat niin aikuisille kuin myös lapsille, jos haluat pysähtyä luontoa havainnoimaan eräoppaan johdolla, kuulla tarinoita alueesta ja alueen luonnosta ja löytää ehkä uuden rennomman näkökulman lumikenkäilyyn. Arki on usein suorittamista, lumikenkäilyn ei tarvitse sitä olla!


Varaa talven lumikenkäretkesi alta!

Sotkamo, Kainuu

Huom! Retket varataan Äksyt ämmät matkanjärjestäjän verkkosivujen kautta, mihin pääset tuotekuvaa klikkaamalla.

Nurmes, Pohjois-Karjala